top of page

Behandelingen

Sportmassage​

Sportmassage is een stevige maar toch ontspannen massage, waarbij extra aandacht wordt gegeven aan gevoelige spieren en eventuele 'knopen'. https://youtu.be/kgiRpTgA324

 

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een minder stevige massage, waarbij de nadruk ligt om u weer helemaal tot rust te laten komen en de stress van het alledaagse leven doet vergeten.

Deep tissue massage

Een deep tissue massage is een krachtige massage die vooral goed is voor langdurig opgehoopte spanningen in lichaam en geest. Het is een langzame, diepe massagetechniek die blokkades opheft en opgehoopte afvalstoffen laat vrijkomen. Deze massage wordt vooral met de knokkels, onderarmen en ellebogen uitgevoerd. Direct na de behandeling kan de massage pijnlijk zijn maar op de lange termijn is het een bijzonder effectieve massage.

Magnesiummassage (nieuwe behandeling)

Deze magnesiumbehandeling heeft en verlichtende en ontspannende werking. Het zorgt voor minder stress, spierpijn, kramp, vermoeidheid en slapeloosheid. Ook helpt het bij reumatische aandoeningen en andere huidaandoeningen.

Percussietherapie (nieuwe behandeling)

Een percussie therapie apparaat oefent snel en continue kracht loodrecht op de huid uit. Deze kracht zorgt ervoor dat de huid en onderliggende lichaamsdelen zowel druk als vibratie ervaren. Het lichaam geeft nu signalen aan de hersenen af. Deze signalen zorgen ervoor dat de pijn vermindert en het herstel veel sneller start. In onderstaande video's zie je enkele voorbeelden van een behandelingen:

https://youtu.be/9902baVFUDk

https://youtu.be/npnx87g8sI8

Stoelmassage​

Stoelmassage is een massage op een speciaal voor deze vorm van massage ontwikkelde ergonomische stoel met als doel, totale ontspanning. Bij de stoelmassage oefent de masseur druk uit met de handen, handpalmen en vingers op de rug, schouders, nek, armen en handen en hoofd waardoor blokkades worden opgeheven en zwakke plekken worden versterkt. Een stoelmassage is laagdrempelig omdat de massage over de kleding heen wordt gegeven. Er komt dus ook geen massageolie aan te pas. In 15 minuten voelt men zich zowel lichamelijk als geestelijk een stuk fitter.

https://youtu.be/E6BVJ6m2F1U

 

Stoelshiatsu

Stoelshiatsu is een drukpuntmassage op het hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen. Deze behandeling is ook geschikt om op kantoor op de werkplek te ontvangen. In 20 minuten kan er een grote mate van ontspanning worden bereikt. Daarnaast voelt men zich een stuk vitaler na de behandeling.

 

Quantum Reset

Quantum Reset is een alternatieve manuele therapie waarbij het natuurlijke herstelproces van het lichaam wordt geactiveerd. Het lichaam krijgt een subtiel duwtje waardoor het in beweging komt; mijn handen fungeren als het ware als startkabels. De beweging die hierdoor kan ontstaan wordt geregisseerd door het lichaam zelf. Uw spieren pakken de beweging op die het nodig heeft om meer ruimte te krijgen. Op deze manier worden blokkades opgelost en kan het lichaam ontspannen. U ondergaat de behandeling gedeeltelijk staand en gedeeltelijk zittend op een krukje. Voor deze behandeling hoeft u zich niet te ontkleden. Quantum Reset helpt o.a. bij fibromyalgie, CANS/RSI, rug- en bekkenklachten, burn-out, scheefstanden en bij reuma. Bovendien geeft het een heerlijk ontspannend gevoel. De behandeling is pijnloos. De workshops heb ik gevolgd bij Thea Mevissen-Kramer.

Meer informatie over Quantum Reset vindt u op https://www.youtube.com/channel/UCzR4wdpK2Ir4yCEA4CY2u0w en op: http://www.resetmethode.com/

 

Specifieke klachten

Veel mensen hebben specifieke klachten, zoals klachten aan nek, schouder en armen, lage onderrug of hoofdpijnklachten. Tijdens de massage besteed ik bij specifieke klachten extra aandacht aan uw specifieke klachten. Ook geef ik u simpele oefeningen mee, die u thuis of op uw werk kunt doen.

 

bottom of page