top of page

Over mijzelf

Ik ben Halbe Jan van Pijkeren en ben sinds 2012 gediplomeerd sport-, ontspannings-, en stoelmasseur. In 2015 heb ik de workshop Quantum Reset I en II gevolgd en ben ik gecertificeerd Quantum Reset therapeut. In 2017 heb ik de Deep Tissue Massage cursus succesvol afgerond. Regelmatig volg ik online masterclasses.

 

Waarom ben ik masseur geworden?

In 1999 heb ik een motorongelukje gehad in Thailand en daarna heb ik last van mijn schouder gekregen. De klachten bleven aanhouden en in mijn schouder is toen een slijmbeurs en peesontsteking ontstaan. Na veel omwegen ben ik uiteindelijk bij een sportmasseur terecht gekomen en die heeft mij van mijn klachten afgeholpen. Omdat ik uit eigen ervaring weet hoe vervelend lichamelijke klachten kunnen zijn ben ik masseur geworden. Ik help graag mensen en met hetgeen ik geleerd heb tijdens mijn opleiding en met mijn jarenlange praktijkervaring ga ik in mijn praktijk met u aan de slag.

 

Begin 2013 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Ik ben getrouwd met Evelien, wij hebben 2 katten en naast het masseren en resetten mag ik graag hardlopen, doe ik aan aan spinning en body combat.

Waarbij helpt een massage, Quantum Reset, stoelshiatsu of gewone stoelmassage?

 

Een massage, Quantum Reset, stoelshiatsu of gewone stoelmassage helpt u om te ontspannen, vermindert pijn, zorgt voor een betere doorbloeding en verhoogde belastbaarheid van uw lichaam en geeft u energie. Kortom, u voelt zich fitter en beweegt soepeler. Een aantal klachten waarop mijn behandelingen een positief effect hebben, zijn:

  • (sport)blessures

  • verkramping van spieren

  • rugklachten (lage rugpijn en hernia)

  • CANS (klachten arm, nek, schouders)

  • hoofdpijn en migraine

  • stress

  • fibromyalgie

  • burn-out

 

Wilt u weten welke behandeling voor uw klachten het meest geschikt is? Maak dan een afspraak bij Sportmassagepraktijk Voorhout of vraag gerust om meer informatie over de behandelmogelijkheden.

 

Massage of behandeling aan huis?

Voelt u zich niet helemaal op uw gemak als u gemasseerd of behandeld wordt in de praktijk of is het lastig voor u om naar de locatie in Voorhout te komen? Dan biedt Sportmassagepraktijk Voorhout massages en behandelingen aan huis. Ik kom graag bij u thuis wanneer u in de Duin- en Bollenstreek woont. Ook kom ik bij u aan huis masseren wanneer u in Oegstgeest, Warmond, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten of Wassenaar woont.

Uw masseur
bottom of page