top of page

Over mijzelf

Ik ben Halbe Jan van Pijkeren en ben sinds 2012 gediplomeerd sport-, ontspannings-, en stoelmasseur. In 2015 heb ik de workshop Quantum Reset I en II gevolgd en sindsdien ben ik tevens gecertificeerd Quantum Reset therapeut. Verder heb ik in  2017 de Deep Tissue Massage cursus succesvol afgerond. Ten slotte volg ik online masterclasses om mijn kennis op niveau te houden.

 

Waarom ben ik masseur geworden?

In 1999 heb ik een motorongelukje gehad in Thailand waardoor ik langdurige klachten in mijn schouder kreeg met een slijmbeurs en peesontsteking tot gevolg. Na veel omwegen kwam ik uiteindelijk bij een sportmasseur terecht die heeft mij van mijn klachten heeft afgeholpen. Omdat ik uit eigen ervaring weet hoe vervelend lichamelijke klachten kunnen zijn ben ik masseur geworden. Met hetgeen ik tijdens mijn opleidingen en mijn jarenlange praktijkervaring heb geleerd, ga ik in mijn praktijk met plezier met u aan de slag.

 

Begin 2013 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Ik ben getrouwd met Evelien, wij hebben 2 katten en naast het masseren mag ik graag hardlopen en  doe ik aan aan spinning.

Uw masseur

Waarbij helpt een massage, Quantum Reset, stoelshiatsu of gewone stoelmassage?

 

Een massage, Quantum Reset, stoelshiatsu of gewone stoelmassage helpt u om te ontspannen, vermindert pijn, zorgt voor een betere doorbloeding verhoogt belastbaarheid van uw lichaam en geeft u meer energie. Kortom, u voelt zich fitter en beweegt soepeler. Een aantal klachten waarop mijn behandelingen een positief effect kunnen hebben, zijn:

  • (sport)blessures

  • verkramping van spieren

  • rugklachten (lage rugpijn en hernia)

  • CANS (klachten arm, nek, schouders)

  • hoofdpijn en migraine

  • stress

  • fibromyalgie

  • burn-out

 

Wilt u weten welke behandeling voor uw klachten het meest geschikt is? Maak dan een afspraak bij Sportmassagepraktijk Voorhout of vraag gerust om meer informatie over de behandelmogelijkheden.

 

Massage of behandeling aan huis?

Voelt u zich niet helemaal op uw gemak als u buitenshuis behandeld wordt of is het lastig voor u om naar de locatie in Voorhout te komen? Dan biedt Sportmassagepraktijk Voorhout massages en behandelingen aan huis aan. Ik kom graag bij u thuis wanneer u in de Duin- en Bollenstreek Oegstgeest, Warmond, Valkenburg, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten of Wassenaar woont.

bottom of page